WordPress kotisivut

Uudet kotisivut yritykselle

Olen toteuttanut laadukkaat kotisivut PK-yrityksille jo vuodesta 2010.

Kotisivu hinta

Laadukas WordPress kotisivu jopa huomiseksi

Kotisivu Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käymme yhdessä läpi mitä toimintoja tarvitset. Suunnittelen sinulle kotisivut ja toimivan käyttöliittymän. Voimme hyödyntää valmista logoasi tai suunnitella sinulle kokonaan uuden. Kotisivu valmistuu parhaimmillaan vuorokaudessa.

WordPress kotisivut

WordPress on maailman suosituin julkaisualusta. Se on tehokas ja helppo käyttää. Toteutan ensisijaisesti kaikki kotisivut WordPressillä. Se mahdollistaa ajanvarauskalenterit, intra- tai extranetin, verkkokaupan ja paljon muuta.

Responsiivisuus

Kaikki toteuttamani kotisivut ovat responsiiviset, eli ne ovat mobiiliystävälliset. Sivusto skaalautuu laitteen näytölle sopivaksi. Google suosii mobiiliystävällisiä sivustoja. Voit tarkistaa nykyisen sivusi mobiiliyhteensopivuuen tästä.

Webhotelli & Domain

Palvelimen valinta ja laatu on ensiarvoisen tärkeässä asemassa kotisivujen toimivuuteen liittyen. Se vaikuttaa niin latausnopeuteen kuin hakutuloksiin. Webhotellin suhteen ei kannata tinkiä.

Toimivuus

Kotisivun tulee olla selkeä ja helposti selailtava. Sivuston pitää olla tyylikäs ja toimiva. Näin ne palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja saat niistä parhaan hyödyn.

Some integrointi

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, ... Integroimalla some kanavat sivustosi herää eloon ihan uudella tavalla ja sisältö päivittyy aina kun päivität somea.

Tako WebDesign - laadukkaat kotisivut

Mitä kotisivu maksaa?

Kotisivu hinta vaihtelee tekijästä riippuen rajusti. Tako WebDesignilta saat hyvät kotisivut alkaen 349€. Hinta vaihtelee sivumäärän ja toiminnallisuuden mukaan. Tutustu hinnastoon.

Mitä saat kun ostat kotisivut?

  • Saat nopean toteutuksen. Kotisivut valmistuvat jopa seuraavaksi päiväksi kun olen saanut aineiston (tekstit ja kuvat). 
  • Saat henkilökohtaista palvelua koko projektin ajan.
  • Saat tyylikkäät kotisivut jotka toimivat vielä pitkään.
  • Saat apua myös kotisivun julkaisun jälkeen.

Ota yhteyttä - autan mielelläni

Tavoitat minut parhaiten viestillä tai WhatsAppilla.

Lähetä viesti

WhatsApp

040 - 141 9120